The village of Groby was the setting for our next kitchen rewire, in a job that posed a somewhat different challenge. Rather than working to a ‘shop floor’ circuit design, this project involved a total bespoke layout. The nature of the design meant that we were working on a very high-end installation, totalling at around the 25k mark.

Not only had our team completely stripped out and rewire the space in accordance with the new layout, but they also played an integral part in elements of the design itself. We were on-hand to offer our input on the lighting design, including the layout of the spots and how best to utilise them. Our expertise has enabled the client to get the most from their bespoke design, improving the look and feel of the kitchen while being fully compliant with the latest regulation in the process.

Comments 0

Leave a Comment